Охранителна техникаАвтомобилна техникаВидео наблюдениеИзмервателна техникаКомпютърна периферияИнструменти материалиАудио видеоИнвертори стаб. UPSАдаптери конверториБатерии зарядни
Релета ключовеРазклонители защитиБитова техникаПредпазителиОсветлениеТелефониБинокли лупиКрепежни елементиКабели
Начало | Как да купя
Кошница

0 артикула | 0 лв.

Въведете артикулен номер:
Как да купя

КАК  ДА  НАМЕРЯ

     Уважаеми Клиенти,

     Web страницата на фирма ЩАЙНБЕРГЕР  ООД  дава възможност за откриване на артикул чрез навлизане в списъка на артикулните групи и подгрупи или чрез търсене по ключова дума или артикулен номер. Продуктите са разделени на групи и подгрупи и са показани на страницата по 2 начина:

1. Светлосини бутони отгоре на всяка страница. При задържане показалеца на мишката върху някой от бутоните се показва падащо меню, от което може да изберете артикулна подгрупа.

2. Списък на групите в секция продукти, в ляво долу.   

     За търсене на артикул по ключова дума кликнете върху прозорчето с текст "Въведете критерий" в горната част на секция ТЪРСЕНЕ и напишете ключова дума. За да ограничите обхвата на търсене може да изберете артикулна група от прозорчето с текст "Всички групи". Кликнете върху съответния жълтия бутон ОК и в дясно на екрана ще се покаже списък на отговарящите на Вашето търсене продукти. За Ваше удобство търсачката не прави разлика между големи и малки букви.

     За търсене на артикул по артикулен номер дума кликнете върху прозорчето под текста "Въведете артикулен номер" в секция ТЪРСЕНЕ, въведете артикулния номер на търсения продукт и кликнете върху жълтия бутон ОК  до него и и в дясно на екрана ще се покаже списък на отговарящите на Вашето търсене продукти.

 

КАК  ДА  ПОРЪЧАМ

     След като сте намерили търсения от Вас продукт, кликнете върху изображението  му или текста с описанието му. Ще се отвори нов прозорец с подробна информация за артикула: технически данни, наличност, цена, отстъпки за количество, инструкции за ползване (описание), декларации за съответствие и сертификати за качество и др.  За да добавите артикула към потребителската кошница изберете количество и натиснете жълтия бутон "Поръчай". Общата сума на всички добавени в кошницата стоки се показва в секция КОШНИЦА в ляво на екрана. Когато решите да потвърдите поръчката кликнете върху жълтия бутон "Поръчай"  в секция  КОШНИЦА.   Ще се отвори нов диалогов прозорец с име "Форма за поръчка" и искане за попълване на данни за клиента, като физическо лице или като фирма. Моля, попълнете полетата особенно тези  за телефон и адрес, а за фирми и тези с данни за фактура. Потвърдете с натискане на бутон "Изпрати". Вашата заявка ще бъде обработена от служител на фирмата.

Внимание !  Обръщайте внимание на информацията за наличност - червен тиъгълник с текст "Не е в наличност" и син с текст "В наличност". Информацията на страницата се опреснява ежеседмично, така че е възможно в момента на Вашата поръчка дадения артикул да е изчерпан. В този случай ще получите информация за срока на следващата доставка или предложение за замяна на артикула с друг подобен.

 

ЗАПЛАЩАНЕ И ДОСТАВКА

Заявената стока можете да заплатите:

- в брой, в някой от нашите магазини;

- по банков път;

- с наложен платеж при получаване, като допълнително заплатите такса за наложен платеж и такса за доставка, съгласно тарифите на съответния куриер!